Bruidsfotograaf Zaltbommel | Fotograaf Bruiloft Paul & Carola

Een dag die zonovergoten was, met mooie locaties, een fijne sfeer en een stralend bruidspaar dat in het middelpunt stond. Dat was de dag van Paul en Carola. De bruidsfotografie begon voor mij bij het ouderlijk huis van Paul, waar hij zich klaar maakte voor deze mooie dag. Daarna ging ik naar Carola voor de finishing touch en het aankleden. De first look volgde al snel en dit is altijd een van de mooiste momenten op een bruiloft, het moment dat bruid en bruidegom elkaar voor het eerst zien op hun dag. Wat straalden ze en wat was dat mooi, helemaal top!
We gingen naar diverse locaties ind e regio voor de fotoshoot. Mooie liefdevolle foto’s op mooie locaties maken, dat is waar het dan om draait.
Na de shoot stonden de daggasten het bruidspaar al op te wachten en na een broodje en wat drinken vervolgde het gezelschap hun weg naar het ‘Huis van Brakel’ in Brakel voor de huwelijksvoltrekking. De ceremonie was er een vol met humor en mooie momenten.
Na de ceremonie volgde de receptie met een toost en taart, ook bij het Huis van Brakel. Hierna gingen we naar de kerk in Almkerk voor de huwelijksdienst en mijn dag eindigde in De Heeren van Suylighem. Een mooie evnementenlocatie waar het gezelschap ging dineren en waar ook het feest ’s avonds plaats zou vinden.

Nog een aantal @work / Behin The Scenes foto’s. Uiteraard moet ik soms wel op de grond gaan liggen voor het beste plaatje 🙂De leveranciers die deze bruiloft mede tot een grote en Hoffelijke dag hebben gemaakt:
Trouwauto: 123Trouwauto.nl
Bloemist: De gelegenheid
DJ: Johean & Moark Music
Kapster: Likalookz
Visagie: José Branderhorst
Feestlocatie: De Heeren van Suylighem
Trouwlocatie: Huis Brakel


Bruidsfotograaf Zaltbommel | Fotograaf Bruiloft | Voor heldere en frisse bruidsfotografie


Zijn jullie voor de fotografie van jullie bruiloft op zoek naar een bruidsfotograaf? EenHoffelijkedag staat voor frisse, heldere en spontane bruidsfotografie. Voor een mooie reportage van jullie bijzondere dag ben je dan ook aan het goede adres.
Bekijk hier meer info en diverse bruidsreportages >>

|
|
F a c e b o o k