Ervaringen met Bruidsfotograaf EenHoffelijkeDag | Bruidsparen aan het woord

Na het zien van mijn bruidsfotografie en het bekijken van mijn werkwijze zijn jullie natuurlijk benieuwd naar ervaringen van bruidsparen waar EenHoffelijkeDag eerder de bruidsfotografie voor heeft verzorgd.

Op deze pagina laat ik bruidsparen aan het woord en lees je hun ervaringen met mij als bruidsfotograaf en de bruidsfotografie van EenHoffelijkedag.


Frankson & Armanda:

“Wij hebben een super dag gehad met Jasper. Het is een geweldige bruidsfotograaf!! Onze foto’s zijn prachtig en de album is mooi en persoonlijk met dierbare herinneringen aan onze trouwdag. In een woord “TOP”. Bedankt voor alles!”


Stanley & Manuelle:

“We hebben een geweldige dag gehad en Jasper heeft dit op een prachtige manier weten vast te leggen. We vonden het erg fijn dat Jasper niet heel prominent aanwezig was. Hierdoor is de dag vastgelegd zoals hij ook daadwerkelijk was.

Het album is super mooi geworden. Ook hebben we een foto op Xpozer bij Jasper besteld. Wat een prachtig ding!

Je bijzondere momenten vast laten leggen door Jasper is echt een aanrader!”


Bas & Suzanne:

“Ondanks dat we al (positief!)bevooroordeeld waren -we hadden je al eerder aan het werk gezien en juist daarom hebben we voor jou gekozen- zijn we blij verrast met je werk.

Je relaxte houding, je enthousiasme, je manier van meedenken, je onopvallende aanwezigheid tijdens de bijzondere momenten en dat je dat dan tóch prachtig weet vast te leggen… En tot slot natuurlijk de prachtige foto’s, binnen 3 weken al thuis op dvd! Perfect”Richard & jacqueline:

“Jasper Hof was op 31 Mei 2013 onze bruidsfotograaf. Jasper is een bekende voor ons wat maakte dat de sfeer lekker relaxt was, wat met alle zenuwen rondom de trouwerij heel fijn was. We vonden het enorm leuk om tijdens de fotoshoot van ons als bruidspaar te zien hoeveel passie Jasper voor zijn werk heeft. Hij straalde tijdens het maken van de foto’s wat ons een enorm goed gevoel gaf. Ook de humor tijdens het fotograferen ontbrak niet. Bij het maken van de foto’s met onze familie gaf Jasper de ruimte om aan te geven; hoe, met wie en waar de foto’s gemaakt werden.

Na onze bruiloft hoefden we niet lang te wachten op de dvd met onze trouwfoto’s. De foto’s zijn bijzonder mooi geworden en overtrof onze verwachtingen. Nu bijna 1,5jr veder bekijken we de foto’s uiteraard nog altijd met veel plezier en genieten van de mooie kwaliteit!

Kortom, iedereen die van plan is te gaan trouwen en nog opzoek is naar een goede fotograaf, die met veel plezier en passie zijn werk doet en dit ook uitstraalt naar het bruidspaar, raden we zeker aan eens contact op te nemen met Jasper Hof!”


David & Bernice:

“Als je gaat trouwen, wil je zo graag dat alles op rolletjes loopt. Niets is zo fijn als een super relaxte fotograaf, die alles op een heel natuurlijke en ongedwongen manier fotografeert. Niks geen geforceerd gedoe; maar hele spontane foto’s. Jasper vangt echt die pure momenten waarop mensen volop lachen, huilen, elkaar omhelzen, geconcentreerd naar elkaar kijken… En het eindresultaat is echt prachtig geworden. Iedereen aan wie we de foto’s hebben laten zien, merkte het oog voor detail op en de manier waarop Jasper alles en iedereen er zo mooi uit heeft laten komen. Wij kunnen (en zullen) hem bij iedereen van harte aanbevelen!”


Maarten & Hanneke:

“Alhoewel onze trouwdag alweer ruim een jaar geleden was, komt het weer heel dichtbij wanneer we door het album bladeren. Het bijzondere gevoel wat we op die dag hadden, beleven we opnieuw wanneer we de foto’s zien. Misschien nog wel mooier, omdat het >35 graden was en desondanks die warmte de foto’s toch heel fris & fruitig overkomen 🙂 !”


Pieter & Debbie:

“Jasper heeft op 13 september 2013 onze trouwdag vastgelegd en we zijn ontzettend blij met het resultaat! Hij maakt ontzettend mooie lichte foto’s en weet echt de spontane momenten te vangen. We vonden het heel fijn dat we de vormgeving van het trouwalbum in overleg konden bepalen. Dankzij Jasper hebben we nu een prachtige tastbare herinnering aan onze geweldige bruiloft!”


Erwin & Melanie:

“Dankbaar zijn we voor de prachtige foto’s van onze bruiloft. Zo helder, licht en kleurrijk.”


Jeroen & Inge:

“Jasper is professioneel, persoonlijk, creatief, pro-actief en flexibel. Zijn aandeel in onze trouwdag maakte het tot een werkelijk hoffelijke dag!”


Lenneke & Esli:

“Wij zijn zeer blij geweest met de keuze voor Jasper als de bruidsfotograaf van onze mooie dag.
Na een fijn kennismaking gesprek, waarin goed naar onze wensen geluisterd werd en alle opties besproken werden gingen wij met volle goede moed aan onze dag beginnen…
En deze dag is zeer mooi vast gelegd door Jasper!!
Hij heeft alle mooie en speciale momenten vastgelegd, zonder dat hij op de voorgrond trad.
Hierdoor heb je niet in de gaten dat er de hele dag een fotograaf aanwezig is.
Achteraf hebben wij een prachtig album gehad, met alle mooie en speciale momenten.

Nogmaals bedankt Jasper voor het vastleggen van deze speciale dag!
En wij raden je dan ook bij iedereen aan.”


|
|
F a c e b o o k