Loveshoot Debbie en Pieter | Vogelenzang / Haarlem

Vorige week zondag fotografeerde ik de pre-wedding fotoshoot van Debbie en Pieter. Deze loveshoot is de voorbereiding op de fotografie van hun huwelijk, welke ik in september ga verzorgen. Na het fotograferen van hun pre wedding fotoshoot heb ik nog meer zin in de fotografie van het huwelijk van dit leuke en gezellige stel.

We spraken af bij de Amsterdamse Waterleidingduinen bij Vogelenzang (in de buurt van Haarlem). Het was ideaal weer met de laagstaande zon en dus ook supermooi licht, hier hou ik van! Ook de locatie was erg mooi een afwisseling van bomen, open vlakte en gras. Wat mij betreft de ideale ingrediënten voor een fotoshoot.

Dit leverde een mooie serie foto’s op waar ik jullie bij deze een preview van zal laten zien.

Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam
Fotoshoot-Loveshoot-Rotterdam | Fotograaf Rotterdam

Meer loveshoots bekijken die ik gefotografeerd heb? Bekijk mijn portfolio Loveshoots hier.


Enthousiast geworden bij het zien van deze foto’s en interesse in mij als fotograaf? Neem gerust eens contact op:Mooie foto’s? Like & Share deze post, dat vind ik weer leuk 😉

|
|
F a c e b o o k