Portfolio Bruidsfotografie | Bruidsfotograaf EenHoffelijkeDag

Eens in de zoveel tijd doe ik het, het updaten en aanvullen van mijn portoflio. En dat is, om het eerlijk te zeggen, best een flinke klus. Het doorspitten van (recente) bruidsreportages en het maken van keuzes. Wat wil ik als bruidsfotograaf dat jullie als bezoekers als eerste te zien krijgen?!
Ik wil natuurlijk de mooiste foto’s laten zien die ik maak, de krenten uit de pap en de crème de la crème van mijn bruidsfotografie.

Eigenlijk vind ik het uitzoeken onmogelijk, omdat bruidsfotografie voor mij veel meer inhoudt dan die ene mooie foto. Ik maak als bruidsfotograaf een compleet beeld, van begin tot eind, van mooie momenten tot de fotoshoot en van detailshots van de ringen tot een innige omhelzing van de zus van de bruid met de bruid als ze net getrouwd zijn. En al die foto’s in de reportsages moeten het niveau hebben dat ik nastreef.
En dit niveau wil ik in mijn portfolio laten zien.

Vanmorgen ben ik er eens goed voor gaan zitten en heb een mooie serie samengesteld. De komende tijd zal dit portfolio mijn site sieren.
De portfolio pagina kun je hier vinden >>

Bekijk mij portfolio hier:

Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (5)
BruidsfotograafBruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (2)BruidsfotograafBruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (15)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (16)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (19)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (22)
Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (24)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (28)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (1)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (30)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (31)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (32)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (7)BruidsfotograafBruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (29)
Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (25)
Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (23)
Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (9)
Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (21)
Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (14)Bruidsfotograaf Rotterdam / Bruidsfotografie Rotterdam (11)

Om een compleet beeld te krijgen van een bruidsreportage en wat ik fotografeer tijdens een bruiloft kun je het beste een aantal series doorkijken.
Bekijk meer series op mijn bruidsfotografie blog >>
Bruidsfotograaf gezocht?


Zijn jullie nog op zoek naar een bruidsfotograaf en spreekt mijn portfolio jullie aan?!

Neem dan zeker eens contact op voor de mogelijkheden >>


Portfolio Bruidsfotograaf (1)

|
|
F a c e b o o k